Persberichten

19-jarige man slachtoffer van straatroof Tsjaikowskypad

politiebureauEen 19-jarige man uit Almere is zondag 18 oktober slachtoffer geworden van een straatroof. Dit gebeurde rond 23.00 uur op het Tsjaikowskypad.

De man werd op het fietspad tegengehouden door een man. Al snel kwamen er meer personen om hem heen staan. Het slachtoffer werd door een van de personen geslagen en moest zijn portemonnee en fiets afgeven. De groep is daarna weggelopen in de richting van het centrum. Het slachtoffer heeft met de telefoon van een voorbijganger de politie kunnen bellen.

Getuigen gezocht

De politie is op zoek naar getuigen van deze straatroof. Het slachtoffer beschrijft de persoon die in eerste instantie hem de weg blokkeerde als volgt. Man is tussen de 18 en 20 jaar oud, donkere huidskleur en 1.80 meter lang. Hij droeg een donkerblauwe jas en een zwarte broek. De persoon die de man sloeg had ook een donkere huidskleur, is ongeveer 17 jaar oud, slank postuur en droeg donkere kleding. De groep bestond uit ongeveer 5 personen.

De fiets, die de groep heeft meegenomen, is van het merk Praxis, kleur zwart met een geel hangslot om het zadel. De fiets heeft geen achterspatbord.

 Heeft u informatie over dit incident, neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Heeft u informatie en wilt u liever anoniem blijven, bel dan met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *