Persberichten

11-jarig meisje beroofd op het Spoorbaanpad

Vrijdagmiddag 18 september 2015 hebben twee jongens op het Spoorbaanpad een 11-jarig meisje van haar smartphone beroofd. Het gebeurde rond half vier ’s middags. De politie zoekt de nog onbekende verdachten en de gestolen smartphone.

Het meisje fietste over het Spoorbaanpad ter hoogte van de Spoordreef. Ze komt uit de richting van het centrum en fietst in de richting van Stedenwijk. Ze komt net van school en heeft haar schooltas achterop en is op weg naar huis. Het meisje fietst vlak voor de brug die over de Spoordreef heen gaat. Ze wordt gebeld en kijkt op het schermpje van haar telefoon, ziet dat het haar moeder is en stopt om op te nemen. Terwijl ze stilstaat, wordt haar telefoon ineens uit haar hand gerukt. Ze schrikt hier enorm van, kijkt achterom en ziet twee personen wegrennen in de richting van Station Almere Centrum.

Het meisje is erg geschrokken van de overval en durft niet achter de twee aan te gaan. Ze fietst overstuur naar huis. Doordat het allemaal zo snel ging en ze met haar rug naar de straatrovers stond, heeft ze geen signalement kunnen geven. Het gaat om een Samsung Galaxy S6.

Heeft u iets gezien? 

Heeft u iets van deze straatroof gezien of weet u misschien wie de verdachten zijn? Bel dan gratis de Opsporingstiplijn van de politie 0800-6070. Als u uw naam niet wilt zeggen, bel dan gratis Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. U kunt uw tip ook via politie.nl doorgeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *