Kort nieuws

Vrouw gewond na aanrijding Tussenring

Bij een aanrijding tussen twee personenauto’s op de Tussenring is maandagavond één persoon gewond geraakt.

De aanrijding gebeurde rond 19:40 uur ter hoogte van de Vrijheidsdreef. De bestuurster van één van de auto’s is voorzichtig door het ambulancepersoneel uit de auto gehaald waarna zij naar het ziekenhuis werd vervoerd. Beide auto’s raakten door de botsing flink beschadigd.

De VOA (Verkeers Ongevallen Analyse) is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de oorzaak en omstandigheden van het ongeval. Door het ongeval was het niet mogelijk om naar de Hogering te rijden. In de loop van de avond is de weg weer vrijgegeven door de politie.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *