Persberichten

Meisje beroofd van telefoon in Almere Haven

politielogoWoensdag 2 september is een 16-jarig meisje beroofd van haar telefoon. De politie heeft deze zaak in onderzoek in zoekt getuigen.

Het meisje liep rond 18.00 uur op de Markt in het centrum van Almere Haven toen een jongen op een fiets de telefoon uit haar handen trok. De jongen was in het gezelschap van nog drie andere jongens. Het meisje heeft aangifte gedaan. De politie zoekt getuigen van het incident. De jongen die de telefoon afpakte is tussen de 15 en 17 jaar oud, met een mager postuur. Hij droeg een grijs vest/sweater met capuchon. Hij reed op een zwarte zogenaamde omafiets.

Heeft u informatie over deze beroving, neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *