Persberichten

Drugsdealer aangehouden bij Station Oostvaarders

Station Almere Oostvaarders

Zondagmiddag rond 15:00 uur zagen agenten bij Station Almere Oostvaarders een persoon op een scooter rijden. Na controle bleek dat de 23-jarige bestuurder geen geldig rijbewijs had. Ook had de man nog een gevangenisstraf van 15 dagen openstaan. Hierop is de persoon aangehouden en meegenomen naar het politiebureau.

Op het bureau bleek dat de man diverse zakjes met hasj, hennep en cocaïne bij zich had. Ook was hij in het bezit van een mes met twee snijkanten. Tevens had de man een stapel met briefgeld bij zich.

Tegen de verdachte zal proces-verbaal worden opgemaakt voor het rijden zonder rijbewijs, de overtreding van de wet wapens en munitie en het handelen in verdovende middelen. Tevens zal de man zijn celstraf van 15 dagen nog moeten uitzitten. De drugs en het mes zijn door de politie in beslag genomen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *