Persberichten

Drie inbrekers aangehouden

JL-Burgernetproef Almere Buiten-7Zondagavond omstreeks 18:00 uur kreeg de politie een melding dat er in de Muziekwijk in Almere Stad een inbraak had plaatsgevonden.

De bewoner had drie verdachten op heterdaad betrapt die gelijk op de vlucht gingen. De bewoner ging achter de verdachten aan en tijdens de vlucht gooide één van de verdachten een voorwerp naar de bewoner. Het voorwerp kwam op het hoofd van de bewoner terecht waardoor deze gewond raakte. De verdachten zijn uiteindelijk in een auto gesprongen en ervandoor gegaan. Het kenteken van de auto waarin de verdachten vertrokken waren werd doorgegeven zodat de politie kon gaan zoeken naar de verdachten en het voertuig. Het kenteken van de auto stond op naam van iemand die woonachtig zou zijn in Almere Buiten.

De politie is naar het vernoemde adres gegaan en agenten zagen daar de auto in de omgeving staan. Hierop is de politie de woning van de eigenaar van de auto binnen gegaan. In de woning troffen de agenten de twee verdachten aan die voldeden aan het signalement van de woninginbrekers. Deze zijn gelijk aangehouden. De derde verdachte probeerde aan de achterzijde van de woning te vluchten, maar kon door agenten die daar stonden worden aangehouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *