Nieuws

Zwaargewonden bij ongeval op A6

Zaterdagmiddag rond half vier hebben er op de A6 vlakbij afslag Lelystad twee ongevallen plaatsgevonden. Bij één ongeval was alleen sprake van materiële schade, bij het andere ongeval raakten twee personen zwaargewond.

Bij het ongeval in de richting van Lelystad was alleen sprake van materiële schade, al snel kon één rijbaan worden vrijgeven. In de richting van Almere was het ongeval zwaarder en raakten twee personen zwaargewond. Een traumateam uit Amsterdam is geland zodat een arts het ambulancepersoneel kon ondersteunen. Beide slachtoffers zijn overgebracht naar het ziekenhuis.

In beide richtingen ontstond al vrij snel een lange file, er werd geadviseerd om te rijden. Het onderzoek is nog in volle gang.

Foto`s: Henne van der Slik / @HenneSlik1976

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *