Kort nieuws

Politie start intern onderzoek naar motoragent

Politie start intern onderzoek naar motoragent

De eenheidsleiding van politie Midden-Nederland is maandagavond 13 juli in verlegenheid gebracht door een filmpje dat verscheen op internet, waarbij te zien is dat een motoragent een jongen van 13 jaar geboeid aan zijn motor laat meelopen.

Het incident vond plaats op zondag 12 juli in Almere. Er is inmiddels een intern onderzoek gestart naar  de aanleiding en het handelen van de motoragent. Gedurende het onderzoek doet de agent alleen werkzaamheden op het politiebureau. De politie staat in contact met de ouders van betrokken jongen.

4 gedachten over “Politie start intern onderzoek naar motoragent

 • Die agent reed toch geen 100 km per uur, of wel soms?
  Wat is dan uw probleem?
  Moeten we nu op alles wat de politie doet negatief gaan reageren?
  Laat die mensen hun werk doen en kijk a.u.b. eerst naar u zelf.

  Beantwoorden
  • Wil jou reactie wel eens zien als ze het bij jou flikken. Mafkees.

  • Domheid zou bestraft moeten worden…..wat is nou het probleem. Onder welk steen kom jij nu vandaan Albert. Door mensen als jij die hun hart op de tong dragen gaat de wereld ten onder. Je kan gemist worden hoor.

 • GEWELDIG!! Als het mijn zoon was geweest had ik toch echt die agent gevraagd of hij een extra rondje heeft gereden!! Oom agent.. PRIMA oplossing!!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *