Kort nieuws

Inbrekers op heterdaad betrapt in supermarkt Seizoenenbuurt

Gewapende overvallers plegen ramkraak op supermarkt Seizoenenbuurt 3In de nacht van dinsdag 7 op woensdag 8 juli zijn er rond 02:40 uur twee inbrekers op heterdaad betrapt door een beveiliger van de Plusmarkt in de Seizoenenbuurt. De inbrekers kozen na het zien van de beveiliger het hazenpad en zijn de wijk ingerend. De beveiliger heeft direct de achtervolging ingezet. Echter moest hij de achtervolging staken toen hij werd bedreigd met een mes. De scooter van de twee inbrekers is achtergebleven bij de supermarkt. Deze is door de politie in beslag genomen voor forensisch onderzoek.

 

Signalement:

  • Twee personen in de leeftijd van 18 tot 22 jaar.
  • Beide personen waren donker gekleed en hadden een bivakmuts op.

Bent u getuige, heeft u iets gezien of gehoord, in de nacht zelf of mogelijk de dagen ervoor? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *