Kort nieuws

Bestuurder rijdt door na botsing tegen boom Vrijheidsdreef

Een automobilist heeft vrijdagavond brokken gemaakt nadat hij iets na 22:30 uur tegen een boom langs de Vrijheidsdreef was aangereden. Door de klap lagen verschillende auto-onderdelen verspreid over de weg. Gealarmeerde hulpdiensten konden in eerste instantie echter niets vinden op de gemelde locatie.

Na de klap bleek de bestuurder te zijn doorgereden naar een woonhuis in de Willem Gertenbachstraat. Onderweg verloor hij op de rotonde bij de Radio Oranjelaan ook nog eens de gehele voorbumper. Na een korte zoektocht kwamen de hulpdiensten bij de bewuste woning uit waar de auto op de oprit geparkeerd stond.

De politie heeft uiteindelijk één persoon meegenomen naar het bureau voor verder onderzoek. Naar verluidt zou er ook één persoon naar het ziekenhuis zijn gebracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *