Persberichten

Vrouw aangehouden na mishandeling in een lijnbus

Connexxion stad bus almere parkwijkDinsdag heeft de politie een vrouw aangehouden die verdacht wordt van mishandeling in een lijnbus op 22 juni.

Een 22-jarige vrouw uit Almere meldde zichzelf aan het politiebureau en werd daar aangehouden. Zij wordt ervan verdacht op maandag 22 juni rond 15.00 uur een 53-jarige Almeerse vrouw mishandeld te hebben in lijnbus 6 ter hoogte van het Greta Garboplantsoen.

Tussen hen ontstond een conflict toen de 53-jarige vrouw geen plaats maakte voor een andere vrouw met kinderwagen. De 22-jarige vrouw mengde zich hierin, wat uitliep op een woordenwisseling die gefilmd werd door de 53-jarige vrouw. Daarop volgde een schermutseling. De 53-jarige vrouw heeft aangifte gedaan van mishandeling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *