Nieuws

Vrijdagavond veel sirenes; ‘Niks aan de hand, wel aan de kant’

1534Vanavond vindt het jaarlijkse KinderBeestFeest in de Amsterdamse dierentuin Artis weer plaats. Vanaf verschillende ziekenhuizen en zorginstellingen in Nederland worden kinderen met speciaal vervoer naar de dierentuin gebracht voor een gezellige avond.

Vanaf het Flevoziekenhuis vertrekken vanmiddag rond 17:00 uur verschillende hulpverleningsvoertuigen zoals brandweerwagens, politieauto’s en ambulances. Ze vervoeren de kinderen in colonnes onder begeleiding van zwaailichten en sirenes richting Amsterdam en weer terug. Het is voor de zestiende keer dat de speciale feestavond wordt georganiseerd. De avond is bedoeld voor chronisch zieke en gehandicapte kinderen tot 18 jaar en hun familie.

‘Niks aan de hand, wel aan de kant’
Vanmiddag en vanavond is er dus niets ernstigs aan de hand als er veel sirenes te horen zijn. Het motto vanuit de organisatie is dan ook: ‘Niks aan de hand, wel aan de kant’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *