Persberichten

Twee straatrovers Spoorbaanpad aangehouden

Politie noodhulpTwee mannen van 20 en 31 jaar uit Almere zijn zondag 21 juni aanhouden. Zij worden verdacht van het feit dat zij met geweld kleding en een fiets van een 29-jarige man uit Emmeloord wisten buit te maken.

Rond 22.40 uur kregen agenten een melding dat een man door twee mannen was beroofd op het Spoorbaanpad. Bij de beroving van zijn kleding en zijn fiets was hij diverse keren geslagen.

Herkend uit camerabeelden

De twee mannen werden herkend naar aanleiding van beelden van Cameratoezicht. Zij voldeden aan het signalement en hadden de gestolen fiets bij zich. Agenten wisten het tweetal uit de bus van het openbaar vervoer te plukken. De gestolen fiets is aan de eigenaar teruggegeven. De twee mannen zijn ingesloten voor onderzoek en in verzekering gesteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *