Persberichten

Inbreker op heterdaad aangehouden in de Seizoenenbuurt

‘Inbrekers' aangehouden tijdens oefening Almere-Buiten 3 - JvdL_6404

Zondagmiddag rond 13.30 uur hoorde een bewoonster van de Maandenweg glasgerinkel in de straat. Dit vertrouwde de Almeerse niet.

Al gauw zag ze dat een onbekende persoon een steen door een ruit had gegooid en vervolgens ging afwachten op een beschutte plek. Zodra het duidelijk was dat er niemand op het glasgerinkel afkwam, zag de inbreker zijn kans schoon en ging naar binnen. De alerte getuige belde de politie en deze kwam direct op de melding af.

Na een korte achtervolging in de omgeving, waarbij de verdachte zich trachtte te verstoppen in de bosjes, kon de inbreker worden aangehouden. Het gaat om een 28-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats. De buit bestond uit onder meer een smartphone en merkkleding.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *