Kort nieuws

Met hetzelfde gemak gooi je ’t in de afvalbak!

De brandweer is vrijdagavond uitgerukt voor een burger die wel heel bijzondere hulp nodig had.

Toen een mevrouw oud papier in de ondergrondse papiercontainer bij de supermarkt aan de Prozastraat gooide kreeg de bekende slogan die burgers moet aanzetten om afval netjes in de afvalbak te gooien voor haar een iets andere betekenis. Haar portemonnee was achter het papier aangegaan en ook in de afvalbak verdwenen.

De brandweer heeft de container geopend om zo toegang te krijgen tot het ondergrondse afval reservoir. Een brandweerman is vervolgens naar beneden geklommen en na een korte zoekslag kwam de portemonnee boven water. De brandweer werd hierop hartelijk bedankt en de brandweermannen konden weer terug naar hun post.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *