Kort nieuws

Brandje in het Flevoziekenhuis snel geblust

Brandje in het Flevoziekenhuis snel geblustIn de nacht van zaterdag op zondag, even na middernacht, werd de brandweer opgeroepen voor een automatisch brandalarm in het Flevoziekenhuis. Tijdens het aanrijden van de brandweer bleek er wel degelijk brand te zijn en werd er opgeschaald middelbrand. Hierop werden een extra bluseenheid en hoogwerker opgeroepen.

Toen de brandweer ter plaatse kwam bleek de beginnende brand al te zijn geblust door de aanwezige bedrijfshulpverleners. Een rokende koffieautomaat op de gang van de kinderverpleegafdeling heeft het brandalarm geactiveerd zo staat te lezen op Omroep Flevoland.

De brandweer heeft nog gecontroleerd of de brand echt uit was, waarna zij met een kwartier retour kazerne konden. Gedurende het incident is het ziekenhuis niet ontruimd geweest.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *