Persberichten

Man rijdt 100 km/u te hard langs wegwerkzaamheden

PB_0006In de nacht van dinsdag 9 op woensdag 10 juni hielden agenten een automobilist aan die ruim de snelheidslimiet had overschreden. 

Rond 00.15 uur zagen surveillerende agenten een auto met hoge snelheid de A6 oprijden vanaf de Tussenring. De bestuurder reed vervolgens naar de A27. Op het gedeelte van de A27 waar wegwerkzaamheden aan de gang waren reed de bestuurder 170 km/u daar waar 70 km/u is toegestaan.

De bestuurder nam de afslag Waterlandseweg en sorteerde voor om richting Zeewolde te gaan. Nadat de agenten hem een volgteken hadden gegeven veranderde de auto van richting. De bestuurder besloot er vandoor te gaan richting Almere waarna de politie de achtervolging inzette.

Niet veel later keerde de bestuurder zijn auto op een kruising. Hij negeerde hierbij een rood verkeerslicht. De politieagenten hebben toen de optische en geluidssignalen aangezet, waarna de bestuurder, een 40-jarige man uit Putten, besloot te stoppen.

Zijn rijbewijs werd ingevorderd en proces-verbaal werd opgemaakt. De auto van de man werd in beslag genomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *