Nieuws

Verkeershinder na aanrijding Buitenhoutsedreef

Vrijdagmiddag zijn rond 15:50 uur drie auto’s op elkaar gebotst op de Buitenhoutsedreef. De kop-staart aanrijding vond plaats ter hoogte van het nieuwe politiebureau.

Een ambulance kwam ter plaatse om de inzittenden van de auto’s te controleren op mogelijk letsel. Na controle bleek er niemand naar het ziekenhuis te hoeven. Twee auto’s waren zodanig beschadigd dat ze afgesleept moesten worden door een bergingsbedrijf.

De Verkeers Ongevallen Analyse is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de oorzaak en omstandigheden van het ongeval.

Door het ongeval is de Buitenhoutsedreef ongeveer een half uur afgesloten geweest in beide richtingen. Om half vijf werd de weg in de richting van de Tussenring vrijgegeven door de politie. Een uur later werd ook de andere kant richting Almere Buiten vrijgegeven voor al het verkeer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *