Kort nieuws

Twee aanrijdingen met fietsers in Almere Buiten

Woensdag hebben er twee aanrijdingen plaatsgevonden in Almere Buiten waarbij een auto en een fietser betrokken waren.

Woensdagochtend rond 09:00 uur ging het mis in de Faunabuurt. Op de kruising van de Eekhoornstraat met de Caviastraat kwamen een auto en een fietser met elkaar in botsing, vermoedelijk door een voorrangsfout. Er raakte niemand gewond.

Aan het begin van de avond ging het opnieuw mis tussen een auto en een fietser, ditmaal op de kruising van de Wipmolenweg met Matieu Cordangpad. De bestuurder van de auto zag de fietser mogelijk over het hoofd waarna de twee met elkaar in botsing kwamen. De fietsster bleek na controle in de ambulance niet mee te hoeven naar het ziekenhuis.

 

Foto 1-2: Molenbuurt

Foto 3: Faunabuurt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *