Nieuws

Traumahelikopter ingezet voor steekpartij in Almere Haven

Zondagavond rond kwart over tien werden de politie, ambulance en traumahelikopter opgeroepen voor een inzet aan de Bovenloop in het centrum van Almere Haven. Volgens de politie had er een steekpartij plaatsgevonden, waarvan de oorzaak in de relationele sfeer ligt. De traumahelikopter was aan de Kimwierde geland en heeft assistentie verleend. Het slachtoffer is per ambulance naar het AMC ziekenhuis in Amsterdam vervoerd. Over de verwondingen is nog niks bekend.

De politie heeft op minimaal twee locaties een plaats delict ingericht. De technische recherche heeft op deze locaties onderzoek gedaan.

Maandag meldde de politie dat het om een conflict ging tussen twee mannen, dat uit de hand was gelopen. Beide mannen zijn gewond geraakt en opgenomen in het ziekenhuis.

Kort na de melding rond 22.00 uur troffen agenten een 42-jarige man met steekwonden in een woning aan de Bovenloop aan. Een 29-jarige man sprong uit het raam van een andere woning in de directe omgeving en werd na een korte achtervolging te voet op de Nieuwstraat aangehouden. De 29-jarige man had diverse botbreuken opgelopen. Beide mannen zijn per ambulance naar ziekenhuizen vervoerd.

Ter plekke heeft de politie al met meerdere getuigen gesproken. Beide mannen worden nog nader gehoord over hun rol in het incident.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *