Kort nieuws

Kop-staart aanrijding op de Hogering

Op de Hogering zijn dinsdag aan het begin van de avond twee auto’s betrokken geraakt bij een kop-staart aanrijding. Even na half zeven botste een bestelwagen die van Almere Buiten richting Almere Stad reed ter hoogte van de verkeerslichten bij de kruising met de Karperweg achter op een personenauto.

Omdat er mogelijk sprake was van beknelling van slachtoffers werd ook de brandweer gealarmeerd. Eenmaal ter plaatse bleek het letsel mee te vallen. Enkele inzittenden zijn door ambulancepersoneel gecontroleerd maar niemand hoefde naar het ziekenhuis.

De Verkeers Ongevallen Analyse van de politie is een onderzoek gestart naar de oorzaak van de aanrijding. De kruising is enige tijd afgesloten geweest voor afslaand verkeer naar en van de Karperweg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *