Kort nieuws

Stadsbus maakt noodstop na oversteken auto

Maandagochtend heeft een stadsbus een noodstop moeten maken voor een overstekende auto in Stedenwijk. De auto reed over de Rotterdamweg en stak de busbaan over waarna de bus vol in de remmen moest.

De buschauffeur wist zijn voertuig ternauwernood op tijd te stoppen en zo een botsing met de auto te voorkomen. Drie inzittenden van de bus raakten hierdoor gewond. Zij zijn later naar het Flevoziekenhuis gebracht. De andere passagiers konden met andere bussen hun reis vervolgen.

De bus heeft een tijd stilgestaan op de kruising wat voor enige verkeershinder zorgde. Het verkeer werd door de politie en personeel van de busmaatschappij geregeld. De politie heeft later de situatie in kaart gebracht voor verder onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *