Kort nieuws

Motorrijder bekeurd na achtervolging

Een motorrijder is tijdens de vrijdagavondspits tot stoppen gedwongen door de politie. De motorrijder had diverse overtredingen begaan en de politie wilde hem daarop staande houden. Deze ging echter ervandoor. Op de Stedendreef is het de politie gelukt om de man langs de kant te krijgen. Diverse eenheden, waaronder politiebikers en een politiemotor hebben assistentie verleend aan de collega’s in de politieauto.

Na diverse proces-verbalen mocht hij zijn weg vervolgen, waarna hij de verkeersregels weer niet volgde. Hierop heeft de politiemotor hem bij het tankstation aan de Rotterdamweg opnieuw staande gehouden waarna hij weer een proces-verbaal kreeg.

4 gedachten over “Motorrijder bekeurd na achtervolging

 • arie loef de boef

  is de almeerse politie gefrustreerd ofzo . wat een zielepieten zeg

  Beantwoorden
  • Zo gaat dat dus tegenwoordig?

  • ….???? Volgens mij is de Motorrijder niet echt lekker bezig en hebben we politie om daar op te letten
   en als hij dan weer de fout in gaat is volgens mij de motorrijder gefrustreerd!! dus wie is hier de zielepiet!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *