Nieuws

Lijnbus vliegt uit de bocht

Zaterdagmiddag is een lijnbus ter hoogte van de Tuinderswerf uit de bocht gevlogen waarna de bus in de bosjes terecht kwam. Door het ongeval raakte één passagier gewond.

Een 39-jarige vrouw uit Almere is naar het ziekenhuis overgebracht met nekklachten. Ambulancepersoneel heeft ook de buschauffeur nagekeken op verwondingen, maar die hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Waarom de bus uit de bocht vloog maakt deel uit van het onderzoek. Een sleepbedrijf heeft de bus uit de bosjes gesleept. De bus is vervolgens terug gereden naar het depot. Het busverkeer heeft weinig hinder van het ongeval ondervonden, alleen tijdens de berging heeft het busverkeer enige tijd plat gelegen.

Een gedachte over “Lijnbus vliegt uit de bocht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *