Kort nieuws

Hulpdiensten rukken uit vanwege stoomvorming

Dinsdagmorgen werd de politie gealarmeerd voor een melding aan de Radioweg. Ter plaatse troffen zij een hoeveelheid stoomontwikkeling aan die vanuit een bedrijfspand opsteeg. De politie heeft vervolgens de deur geforceerd, waarna er zo’n hitte en rook vrijkwam dat zij niet naar binnen konden en het niet vertrouwden. De hitte en rook ging gepaard met een eigenaardige geur en de agenten schakelden vervolgens de brandweer in.

De eigenaar van het pand kon niet bereikt worden. Omdat het niet bekend was of er nog iemand in het pand aanwezig was kwam er ook een ambulance ter plaatse. De brandweer is vervolgens met ademlucht naar binnen gegaan en heeft het pand doorzocht. Er werd niemand in het pand aangetroffen waarna de ambulance weer retour kon. De hoeveelheid stoom bleek afkomstig te zijn van een verwarmings/CV-ketel die de avond ervoor vermoedelijk gesprongen was.

De brandweer heeft de ramen en deuren van het pand opengezet en de omliggende panden gecontroleerd op eventuele schade.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *