Kort nieuws

Brandweer druk met brandjes Otterstraat

Zondagavond heeft er drie keer een brand gewoed in de Otterstraat in de Faunabuurt. Rond half elf moest de brandweer naar die straat voor zeker  twee afvalcontainers die in brand stonden. Van beide containers bleef niks meer over. Een half uur later was er brand in een schuur. De brandweer kwam wederom ter plaatse en heeft de brand geblust.

De afgelopen tijd was het vaker raak in de Otterstraat. Op 9 maart moest de brandweer twee keer uitrukken voor een containerbrand en vervolgens ook weer op 13 maart. Alle branden waren in de avond tussen acht en elf uur. Het is sinds begin dit jaar al de zevende keer dat de brandweer naar de Otterstraat moet voor branden.

De politie heeft van omstanders de identiteit genoteerd en zal nader onderzoek doen naar de veroorzaker van de branden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *