Nieuws

Arrestatieteam haalt verdachte man uit woning

Een arrestatieteam van de politie heeft woensdagmiddag rond half drie een man uit een woning aan de Vanillestraat gehaald. De man zou worden gezocht door de politie.

De politie wilde eerder vandaag de man aanhouden, maar bij het zien van de politie klom de man op het dak van de woning. Hij gooide dakpannen en ander materiaal naar beneden, ook had hij messen bij zich. De politie zette direct de omgeving af en liet een arrestatieteam komen.

Rond half drie viel het arrestatieteam de woning aan de voorkant binnen. Tegelijkertijd werd aan de achterkant van het huis een flashbang gegooid om de verdachte in verwarring te brengen. Niet veel later kwam de verdachte geboeid en geblinddoekt de woning uit.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *