Persberichten

Twee mannen aangehouden voor mishandeling

politie persOp de Marktmeesterstraat hebben twee en mogelijk drie mannen een andere man mishandeld. De politie hield twee verdachten aan.

Om 05.30 uur werden surveillerende agenten door taxichauffeurs geroepen omdat er flink werd gevochten op de Marktmeesterstraat. Toen de agenten de oproer zagen wees een getuige twee verdachten aan en kwam het slachtoffer bebloed aanlopen. De getuigen vluchtten weg in de richting van het station. Agenten zagen de twee mannen rennen op het Busplein. Daar werden de mannen, van 28 en 30 jaar oud en afkomstig uit Almere, ingerekend. Het slachtoffer, een 19 jarige man uit Almere, zou na een woordenwisseling flink geslagen en geschopt zijn. De zaak is in onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *