Nieuws

Plofkraak op geldautomaat Noordeinde

In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft er een plofkraak plaatsgevonden bij de ING geldautomaat aan het Noordeinde in Almere Buiten. Er is gebruik gemaakt van gasflessen om een explosie te veroorzaken. De geldautomaat en een gedeelte van het ING-kantoor raakten zwaar beschadigd.

De politie heeft met een helikopter in de omgeving gezocht naar de daders, het zou gaan om twee donker geklede personen. De politie meldt dat de verdachten mogelijk zijn gevlucht met een scooter. Het is onbekend of er geld is buitgemaakt. Specialisten van Forensische Opsporing hebben uitgebreid sporenonderzoek verricht.

Heeft u informatie over deze plofkraak? Bel dan met de recherche van Almere via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000).

4 gedachten over “Plofkraak op geldautomaat Noordeinde

 • ongelooflijk dat niemand het op gevallen is
  het zijn wel en vieze criminelen.
  en zo zal er nog wel meer plaats vinden
  hopelijk als ze gepakt worden. dat hun een zware strafkrijgen
  maar ja,, het zal wel weer een werk straf worden.

  Beantwoorden
  • Undertaker

   Waarom dacht je dat niemand het opmerkte? ik belde nog met 112 op het moment dat ze bezig waren daar ik het uit me raam kon zien gebeuren.
   Maar vanaf de knal tot dat ze weer wegrenden, daar heeft echt nog geen minuut in gezeten.
   Maar hoe jij er bij komt dat het niemand is opgevallen, heel raar.

  • I.M. NOT stupid. kennelijk ben je op de hoogte aan strafbare rechtelijke feiten. lijk wel of je er meer van af weet. als volgt .
   Natuurlijk weet wij het , hang van de hele situatie af. als gevolgd
   staat er ongeveer tussen 2 a 6 jaar dat dit uit kan pakken
   als er onvoldoende bewijs is, en als een medeverdachte een handlanger is kan het ook nog zijn. dat hij of zij aan de strafbare feiten wordt vrij gesproken . meestal is niet het geval. en wat betreft hang ook nog van je leeftijd af . en of je nog criminelen verleden heeft. of niet. wat het ook wend of keer ,het is en blijf een moeilijk situatie. mochten ze toch geld hebben buit gemaakt. hoop, wat betreft met de plofkraak het geld ongebruik is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *