Persberichten

Man slaat autoruit kapot en slaat op de vlucht

EvenaarOp dinsdag 17 februari sloeg een man een autoruit in na een verkeersruzie. De politie zoekt getuigen.

Rond 11.15 uur reed een 32-jarige vrouw uit Almere over de Evenaar, toen zij haar snelheid moest verminderen. Er had een ongeluk plaatsgevonden op de Evenaar ter hoogte van het Globeplein, waardoor de weg deels werd geblokkeerd. Passerende auto’s konden wel rustig doorrijden. Toen de vrouw langzaam weer optrok, werd zij ingehaald door de auto die achter haar reed. De vrouw stoorde zich aan dit gedrag en maakte een geërgerd gebaar naar de bestuurder van de auto. Op dat moment stopte de auto en stapte een blanke, brede man met bruin haar uit. De man liep naar de auto van het slachtoffer en sloeg de ruit van het linker voorportier in. Hierna stapte hij weer in zijn auto en reed weg. De hevig geschrokken vrouw waarschuwde de politie. Agenten gingen ter plaatse en zagen de auto van het slachtoffer op de weg staan met veel glas op de grond. Nadat de weg weer vrij was gemaakt, werd een onderzoek naar de verdachte ingesteld.

Iets gezien?

Bent u getuige geweest van bovenstaande gebeurtenis en heeft u de politie nog niet gesproken, meldt u dan via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000.

Een gedachte over “Man slaat autoruit kapot en slaat op de vlucht

  • Is er niet meer bekend over de auto van de dader?

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *