Persberichten

Man neergestoken in de Rentmeesterstraat

Man neergestoken in de RentmeesterstraatIn de nacht van dinsdag 10 op woensdag 11 februari werd een man op straat gestoken door een andere man. De politie heeft een verdachte aangehouden.

Rond 00.50 uur kwam een melding van een steekpartij aan de Rentmeesterstraat. Agenten gingen erheen en troffen het slachtoffer aan. Getuigen vertelden dat hij was gestoken met een steekwapen en dat de verdachte was weggerend. De ambulance kwam ter plaatse en nam het slachtoffer mee naar het ziekenhuis, waar hij geholpen werd aan zijn verwondingen. De politie startte een onderzoek en kon uiteindelijk een 19-jarige man uit Almere aanhouden. De zaak wordt verder onderzocht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *