Persberichten

Man loopt steekwond op na gevecht op Festivalplein

PolitielogoWoensdagavond 11 februari raakten twee mannen op het Festivalplein met elkaar in gevecht. Beiden raakten gewond, één van hen werd aangehouden.

Rond 21.45 uur kwam de melding dat er een vechtpartij was geweest en er één persoon gewond was. Agenten kwamen ter plaatse en troffen daar een man, 49 jaar uit Amsterdam, aan met een steekwond. De Amsterdammer was aanspreekbaar en werd naar een ziekenhuis gebracht waar zijn wond werd gehecht.

Er bleek een ruzie aan vooraf te zijn gegaan met een andere man. Op camerabeelden was te zien hoe de Amsterdammer en de onbekende man ruzie krijgen, de Amsterdammer de man vervolgens slaat met een slagvoorwerp en daarna gestoken wordt door de andere man. De onbekende man ging er vervolgens vandoor. De Amsterdammer werd hierop aangehouden. Een nader onderzoek naar het incident en de nog onbekende man is ingesteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *