Persberichten

Man breekt been bij aanhouding

46-NBR-6Woensdagmiddag hielden agenten een verdachte aan. Bij de aanhouding viel de verdachte en vermoedelijk brak hij hierdoor zijn onderbeen.

Rond 13.30 uur reden agenten op de Evenaar en zagen een auto rijden die ze wilden controleren. Ze lieten de bestuurder op de Pinksterbloemweg stoppen. De man, 53 jaar uit Almere, voldeed niet aan de aanwijzingen van de agenten en begon zich te verzetten. De agenten hielden hem vast om hem aan te houden, de man viel door nog onbekende reden.

Hij werd meegenomen naar het politiebureau. Hij gaf aan last te hebben van zijn been. Een ambulance werd erbij geroepen en ambulancepersoneel gaf aan dat de man vermoedelijk zijn been gebroken had. Hij werd overgebracht naar een ziekenhuis waar hij medische behandeling kreeg. Een onderzoek naar de toedracht is ingesteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *