Persberichten

Hennepkwekerij ontdekt in woning Waterwijk

Hennepplantage geruimd in Seizoenenbuurt - JvdL_0516Op dinsdag 17 februari werd een hennepkwekerij ontdekt en ontmanteld. De politie hield één verdachte aan.

Rond 9.40 uur kwam een melding van een openstaande deur bij een woning op het Grote Wielenpad. Agenten gingen kijken wat er aan de hand was en troffen een man aan. Deze vertelde dat hij niet wist dat de deur openstond. In de woning roken de agenten een penetrante henneplucht. Hierop zijn zij verder gaan kijken en ontdekten een in werking zijnde hennepkwekerij. De politie nam 520 hennepplanten en 240 hennepstekken in beslag. De 33-jarige man, zonder vaste woon- of verblijfplaats, werd aangehouden. De politie onderzoekt de zaak verder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *