Nieuws

Auto over de kop op turborotonde Tussenring

Maandagmiddag om half vijf heeft er eenzijdig ongeval plaatsgevonden op de Tussenring ter hoogte van de A6. In de bocht van de turborotonde verloor een automobilist de macht over het stuur en belandde vervolgens met de auto op z’n dak.

De brandweer, politie en twee ambulances kwamen met spoed ter plaatse. De twee inzittenden waren op dat moment al door meerdere passanten (hulpverleners buiten diensttijd) uit het voertuig gehaald en op verwondingen onderzocht. De ambulance heeft ze later naar het ziekenhuis gebracht.

Naast de rotonde was ook de afrit Almere Buiten West richting Lelystad gedurende het ongeval grotendeels afgesloten voor al het verkeer. De Verkeers Ongevallen Analyse van de politie heeft ter plaatse onderzoek verricht naar het ongeval. Een berger heeft de auto daarna meegenomen. Na een uur werd de weg weer vrijgegeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *