Persberichten

Agenten gewond bij verzet tegen aanhouding

politie persBij een actie om boetes te innen en mensen die een celstraf moeten uitzitten op te halen hebben agenten vrijdagavond 27 februari om 21.30 uur drie verdachten aangehouden in een woning aan de Edestraat. Twee agenten raakten hierbij lichtgewond.

De politie houdt vaker dit soort acties, gericht op het innen van openstaande boetes en het eventueel aanhouden van mensen die nog een gevangenisstraf moeten uitzitten. Agenten gaan bij een dergelijke actie persoonlijk langs de deuren van mensen die weigeren te betalen.

De agenten werden belemmerd in hun werk door bewoners die dreigden te zullen vechten als de agenten binnen zouden komen. Na herhaaldelijke verzoeken tot medewerking hield de politie drie verdachten aan die zich daarbij hevig verzetten. Twee agenten raakten hierbij lichtgewond. De verdachten zijn een 16 en 24-jarige man en een 52-jarige vrouw. De gesignaleerde persoon, een 56-jarige man,  zat in de woning verstopt en is meegenomen naar het politiebureau om zijn openstaande celstraf uit te zitten.

2 gedachten over “Agenten gewond bij verzet tegen aanhouding

  • Teneerste waren de leeftyden van de verdachten niet goed ten tweede zijn de verdachtenzwaargewond

    Beantwoorden
    • Zwaar gewond???
      Wat noem je zwaar gewond! Had je je maar niet moeten verzetten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *