Persberichten

Vijf auto’s betrokken bij ongeval Noorderdreef

6-VBH-90(VOA)Dinsdagmiddag rond 17.45 uur kreeg de politie de melding van een aanrijding met letsel op de A6 ter hoogte van de Noorderdreef. Er zouden verschillende voertuigen bij betrokken zijn. Meerdere eenheden zijn ter plaatse gegaan. Op de plaats van het ongeval bleek het te gaan om vijf voertuigen die onderaan de afrit van de A6 bij de aanrijding betrokken waren.

Het vermoeden is dat een personenauto die vanaf de A6 kwam, tegen de wachtende auto’s voor het verkeerslicht, is aangereden. De bestuurder van de auto die de botsing veroorzaakte was mogelijk onwel geworden.

De 81-jarige bestuurder van de aanrijdende auto is door één van de betrokkenen uit zijn voertuig bevrijd. De man is overgebracht naar het ziekenhuis. De overige betrokkenen gaven aan rug- en nekklachten te hebben. Van hen is een 55-jarige vrouw eveneens ter controle overgebracht naar het ziekenhuis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *