Kort nieuws

Wederom aanrijding Paralleldreef, één gewonde

Zondagavond rond kwart over tien ontstond er een aanrijding op de kruising Havendreef – Paralleldreef. De gemeente was druk bezig met het schoonmaken van de Paralleldreef na een aanrijding eerder op de avond, toen er op de kruising een nieuwe aanrijding ontstond. De ambulance die ter plaatse kwam heeft één persoon naar het ziekenhuis gebracht. Het ongeval ontstond vermoedelijk doordat een auto tegen een andere auto aan is gereden die in tegengestelde richting kwam aanrijden. In totaal waren bij deze aanrijding drie auto’s betrokken.

Bij het eerste ongeval is vermoedelijk ook iemand doorgereden na de aanrijding. Vanwege de nodige rommel op de weg en het onderzoek van de politie is de Paralleldreef nabij Spanningsveld ruim twee uur afgesloten geweest.

De ongevallendienst van de politie kwam wederom ter plaatse om het tweede ongeval vast te leggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *