Kort nieuws

Vrachtwagen raakt van de Waterlandseweg

De Waterlandseweg is vrijdagmiddag tussen de Kemphaan en de Vogelweg lange afgesloten geweest. Door onbekende oorzaak schoot de vrachtwagen ter hoogte van afvalverwerkingslocatie Braambergen de berm in. Onderweg werd ook een lantaarnpaal geraakt. Bergingsbedrijf Bergnet kwam met groot materieel ter plaatse om de combinatie uit de berm te trekken. De weg werd hiervoor in beide richtingen afgesloten. Door de afsluiting was het overige verkeer genoodzaakt om via de A27 en A6 om te rijden. Nadat de berging was gelukt kon de vrachtwagen rond 14:00 uur op eigen kracht weer verder rijden. Het duurde echter nog enige tijd voordat de weg weer volledig vrij was.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *