Nieuws

Drie ongevallen in korte tijd

Donderdagochtend hebben de hulpdiensten het druk gehad met drie ongevallen in Almere.

Rond half negen heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een scooter op de kruising van de Rio de Janeirostraat met de Evenaar. De bestuurster van de scooter raakte bij de aanrijding gewond. Zij is met beenletsel vervoerd naar het ziekenhuis.

Andere ongevallen:

Er vonden volgens de Politie tussen kwart over acht en half negen ook nog twee andere ongevallen plaats. Op de Hogering ter hoogte van de Contrabasweg vond een aanrijding plaats waarbij vier voertuigen betrokken waren. Enkele minuten later werd er een ongeval op de A6 gemeld ter hoogte van afrit 5 bij Veluwsekant waarbij drie voertuigen betrokken zouden zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *