Persberichten

Drie inbrekers sluiten zichzelf op in woning Anubisplantsoen

PolitielogoMaandag 12 januari heeft de politie drie inbrekers aangehouden na een inbraak op het Anubisplantsoen.

Rond 18.25 uur kreeg de politie melding dat er drie mannen een woning aan het doorzoeken waren aan het Anubisplantsoen. Mogelijk stonden er ook twee mannen op de uitkijk. Agenten gingen erheen en de mannen vluchtten naar de bovenverdieping en deden alles op slot. De agenten omsingelden de woning. De verdachten riepen dat ze zich gingen overgeven, maar deden dat niet en bleven in de woning rondhangen. De politie kreeg een machtiging om de deur te forceren en met een politiehond naar binnen te gaan. De drie mannen, van 21, 22 en 24 jaar, uit Amsterdam, konden toen aangehouden worden. Ze zijn naar het politiebureau gebracht voor verhoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *