Nieuws

Burgemeester roept op tot demonstratie

Burgemeester roept op tot demonstratieOp het Stadhuisplein wordt donderdagavond om 18.00 uur een demonstratie gehouden naar aanleiding van de aanslag in Parijs. Burgemeester Annemarie Jorritsma roept Almeerders op om aan de demonstratie deel te nemen. “Wij accepteren aanslagen vanwege vrijheid van meningsuiting niet”, schrijft Jorritsma op Twitter.

In Parijs vielen woensdag 12 doden bij een aanslag op het satirische weekblad Charlie Hebdo.
De demonstratie start om 18.00 uur op het Stadhuisplein. Dat is tegelijkertijd met de stille tocht die in de Franse hoofdstad wordt gehouden. Ook in Amsterdam, Rotterdam, Hilversum en Zoetermeer worden demonstraties gehouden. De burgemeesters van de grote steden vragen andere gemeenten hun voorbeeld te volgen.

Op de Facebookpagina ” Demonstratie tegen de aanslag in Parijs ” laten inmiddels al bijna 100 mensen weten te komen. Ongeveer 50 anderen twijfelen nog.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *