Nieuws

Onbekende vloeistof aangetroffen in flat Noorderplassen

De brandweer werd zondagavond even na 7 uur gealarmeerd om aan Grootzeil metingen te verrichten. Er werd rondom een appartement in het flatgebouw een vreemde lucht geroken.

De brandweer spoedde zich ter plaatse samen met meerdere politie-eenheden. De voordeur van de woning werd geforceerd en de brandweer ging met ademlucht naar binnen. De politie heeft de bewoners het advies gegeven om ramen en deuren gesloten te houden, de flat hoefde niet ontruimd te worden.

Nadat de brandweer klaar was in de woning gingen zij retour kazerne, een slotenmaker kwam ter plaatste om de geforceerde deur te dichten.

Even na half 9 werd de brandweer op verzoek van de politie opnieuw gevraagd om ter plaatse te komen assisteren. Hierbij werd ook de officier van dienst van de brandweer gealarmeerd. De inmiddels gearriveerde recherche wilde binnen onderzoek verrichten, waarbij ze de aanwezigheid van de brandweer wenste.

Na enig overleg is de brandweer met een ventilator naar binnen gegaan om de mogelijke dampen die in de woning hingen te verdrijven. De ramen en deuren werden geopend, waarna de recherche foto’s kon maken van de woning.

Volgens de politie zou er een hoeveelheid nog onbekende vloeistof op de vloer van de woning liggen. Verdere informatie kon de brandweer en politie niet verstrekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *