Persberichten

Man dreigt met geweld na winkeldiefstal bij Bristol

almerebuiten1112winkeldiefZaterdagochtend 6 december 2014 rond 11:00 uur stal een man spullen bij de Bristol aan het Philadelphiapad. Het personeel van de winkel had het in de gaten en ging de dief achterna. De dief bedreigde toen een medewerker met geweld. De politie zoekt de nog onbekende verdachte.

Een man van ongeveer 40 jaar verlaat de winkel met een tas in z’n hand, waarbij het alarm af gaat. Een winkelmedewerker ziet het en rent de man achterna. Dan bedreigt de man de medewerker met een ding dat op een vuurwapen lijkt. De medewerker geeft het op, maar ziet nog wel dat de dief in een steegje dat uitkomt op de Londenhof op een scooter stapt en wegrijdt. De politie start een zoekactie en schakelt daarbij Burgernet in. Helaas kunnen ze de verdachte niet meer vinden.

Signalement

  • man
  • blanke huidskleur
  • leeftijd begin 40
  • lengte ongeveer 1,85 meter
  • blond haar
  • tenger tot normaal postuur
  • droeg een dikke jas
  • had mogelijk een petje op.

Vragen

Heeft u iets van de diefstal en de bedreiging gezien of weet u misschien wie de verdachte is? Bel dan gratis de Opsporingstiplijn van de politie 0800-6070. Als u uw naam niet wilt zeggen, bel dan gratis Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. U kunt uw tip ook met het formulier op deze pagina bij de politie melden.

Foto: Politie.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *