Persberichten

Zes aanhoudingen op verdenking van drugshandel

politiepersVrijdagavond 28 november heeft de politie zes personen aangehouden omdat ze mogelijk in drugs handelden aan de Pianoweg.

Tijdens surveillance in een steeg achter de Pianoweg zag een agent een man uit een tuin lopen met een zak in zijn handen, waar drugs in bleek te zitten. De man, 48 jaar met onbekende woonplaats, werd aangehouden.

                                                                                                                                                                                                                                              Nog vijf aanhoudingen

In de tuin, waar de verdachte uit kwam lopen, stonden meer mensen. Zij gingen na de aanhouding de woning in. De politie kreeg toestemming om naar binnen te gaan, waar zij drugs, en middelen die gebruikt worden bij de handel in drugs, aantroffen. In de woning werden nog eens vijf verdachten aangehouden. Deze vier mannen (33, 38, 43 en 45 uit Amsterdam en Almere) en een 37-jarige Almeerse zijn overgebracht naar het bureau en ingesloten voor verhoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *