Persberichten

Verzet bij arrestatie verkeerscontrole Almere Buiten

Drukte bij grote verkeerscontrole Doemere (7)Bij een verkeerscontrole heeft de politie op 3 november een agressieve vrouw aangehouden.

De politie hield een verkeerscontrole in Almere Buiten en gaf rond 20.10 uur een stopteken aan een automobilist. Deze stopte niet op de controleplaats, maar uit het zicht van de agenten en daarna reed de auto snel weg. Agenten gingen er achter aan en zagen de auto op de Torontoweg. De mannelijke bestuurder was gevlucht richting de busbaan en nu zat er een vrouw achter het stuur. De man werd niet meer aangetroffen. De vrouw kon zich niet legitimeren en toen zij daarvoor werd aangehouden, verzette zij zich hevig. Zij sloeg en krabde een agent en werd ook hiervoor aangehouden. De 35-jarige Almeerse moest mee naar het bureau voor verhoor.

Een gedachte over “Verzet bij arrestatie verkeerscontrole Almere Buiten

  • Van 6 uurtjes baljuw na 3 dagen en een dagvaarding, niet echt slim

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *