Kort nieuws

Hulpdiensten druk met kleine ongevallen

De hulpdiensten zijn dinsdagochtend druk geweest met meerdere kleine ongevallen. In Almere Buiten vonden twee aanrijdingen plaats, waarvan één tussen een auto en een fietser en in het andere geval betrof het een auto en een scooter. Ook in Filmwijk werd een aanrijding gemeld. Daar zou het gaan om een scooter en een fietser die met elkaar in botsing kwamen.

De eerste aanrijding werd om ongeveer kwart over 8 gemeld op de Sieradenweg. Op de kruising met de Diadeemweg zijn een auto en een fietser met elkaar in botsing gekomen. De fietser raakte daarbij gewond en is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Ongeveer een uur later, zo rond kwart over negen, vond er een aanrijding plaats op de Haasweg. In dit geval betrof het een scooterrijder die tegen een auto reed. De scooter raakte beschadigd maar ondanks de flinke klap die het moet zijn geweest liep de bestuurder slechts enkele schaafwonden op. Hij is in de ambulance behandeld en hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Intussen was er ook een aanrijding gemeld in Filmwijk. Even na half negen zouden op de kruising van de Louis Chrispijnstraat en de Maurits Bingerstraat een scooter en een fietser met elkaar in botsing zijn gekomen. Aan HV-Almere werd gemeld dat het daar gelukkig meeviel. Het is ons niet bekend of er iemand bij deze aanrijding gewond is geraakt.

Foto’s 1 en 2: Sieradenweg; foto 3: Haasweg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *