Persberichten

Drie motordieven aangehouden in Filmwijk, politie zoekt getuigen

Grote politiecontrole in Almere Buiten 3Donderdagnacht rond 03.00 uur zag een alerte Almeerder dat een aantal personen zich nogal opvallend en verdacht gedroegen.

De drie mannen liepen met een BMW-motor langs het Baken Park Lyceum in de richting van de Jean Desmetstraat in de Almeerse Filmwijk. Vervolgens komt er een tweede melding binnen dat de verdachte personen op de Cecil. B. de Millestraat staan met een motor. Op dat moment worden de mannen aangehouden en blijkt dat de motor inderdaad ontvreemd is.

De aangehouden verdachten zijn in de leeftijd van 24, 23 en 21 jaar en allemaal afkomstig uit Almere. De politie vermoedt dat zij mogelijk betrokken zijn bij meerdere misdrijven. Om de zaak compleet te maken worden getuigen van bovenstaande dieftal gevraagd in contact te treden met de recherche van Almere-Stad via 0900-8844.

Ook via Burgernet wordt het publiek gevraagd informatie te geven over deze zaak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *