Nieuws

Brandstichtingen in de Faunabuurt

Vrijdagavond heeft de brandweer moeten uitrukken naar de Faunabuurt vanwege twee branden. De eerste melding was rond 20:25 uur. Een container was in brand gestoken vlakbij Dirk van den Broek aan de Wezelstraat. De brandweer had de brand snel onder controle.

Een uur later, rond half tien, werd er opnieuw brand ontdekt door buurtbewoners. In de achtertuin van een woning aan het Vosplantsoen was een vuilnisbak in brand gestoken. Buurtbewoners hebben de brand geblust en de hulpdiensten gealarmeerd. De bewoonster van het huis, een oudere vrouw, is door de hectiek ten val gekomen. Zij is verzorgd door het toegesnelde ambulancepersoneel.

Heeft u informatie over de twee branden? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Foto 1-2: Vosplantsoen

Foto 3: Wezelstraat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *