Kort nieuws

Auto vliegt in brand na kop-staartbotsing Hogering

Zondagmiddag rond kwart over drie `s middags heeft er op de Hogering ter hoogte van de Grasweg een kop-staart aanrijding tussen twee voertuigen plaatsgevonden.

Het ongeval gebeurde vlak voor de verkeerslichten in de richting van de A6. Door onbekende oorzaak zag de achteropkomende bestuurder te laat dat het voorste voertuig afremde / stilstond. Door de klap die volgde raakten beide auto`s total loss. Een inzittende van de voorste auto raakte hierbij gewond, en is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Toen de inzittende van beide voertuigen werden nagekeken door ambulancepersoneel bleek de voorste auto te zijn gaan roken. Niet veel later sloegen de vlammen onder de auto en motorkap vandaan. Op dat moment kwam de brandweer net aanrijden en konden daarom de vlammen snel doven. De Hogering is in de richting van de A6 enige tijd afgesloten geweest. De politie onderzoekt de precieze toedracht van het ongeval.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *